Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen Next Games tekee Blade Runner 2049 -elokuvalle mobiilipelin

Sami Koivunen

Suomalainen Next Games tekee Blade Runner 2049 -elokuvalle mobiilipelin
Helsingissä toimiva Next Games julkaisee Blade Runner 2049 -elokuvamaailmaan sijoittuvan mobiilipelin.

Blade Runner 2049 on lokakuussa ensi-iltansa saava jatko-osa vuonna 1982 julkaistulle Blade Runner -tieteiselokuvalle. Ensimmäisen elokuvan tapahtumista on uudessa elokuvassa kulunut 30 vuotta. Blade Runner 2049:n on tuottanut ja rahoittanut Alcon Entertainment.

Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen kommentoi yhteistyötä Alcon Entertainmentin kanssa näin: "On erittäin hienoa päästä työskentelemään Blade Runner -elokuvabrändin kanssa, joka on todellinen popkulttuuri-ikoni. Meille on tärkeää pysyä uskollisena Blade Runnerin ainutlaatuiselle maailmalle ja arvostamme yhdessä Alcon Entertainmentin kanssa pelejä, jotka ovat autenttisia ja kunnioittavat alkuperäistä brändiä. Yhteistyömme on luonnollinen jatkumo strategiallemme luoda mukaansatempaavia pelikokemuksia miljoonayleisöille tunnettujen viihdetuotteiden, kuten tv-sarjojen ja elokuvien pohjalta".

Next Games tunnetaan mm. 16 miljoonaa latausta keränneestä The Walking Dead -maailmaan sijoittuvasta pelistä ja Compass Point: West -pelistä. Peliyhtiö listautui First North -listalle maaliskuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja