Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässäkö seuraava suomalainen mobiilipelihitti? Supercell esitteli uuden Brawl Stars -pelin

Sami Koivunen

Tässäkö seuraava suomalainen mobiilipelihitti? Supercell esitteli uuden Brawl Stars -pelin
Supercell on tällä viikolla esitellyt betaversion uudesta Brawl Stars -mobiilipelistä.

Brawl Stars on ylhäältä kuvattu räiskintäpeli. Peliä voi pelata yksin, mutta pääasiassa peliä pelataan verkossa kolme vastaan kolme -moninpelinä. Brawl Stars on selvästi suunniteltu e-urheilupeliksi ja peli julkaistiinkin YouTubessa suorana lähetyksenä esitettynä turnauksena.
Brawl Starsissa on useita erikoiskyvyillä varustettuja hahmoja, joista pelaajan täytyy valita. Pelissä onkin selvästi vaikutteita suosituista League of Legends- ja DOTA-peleistä. Pelimuotoja on neljä. Bountyssä kerätään kentältä jalokivia, Smash & Grabissä kerätään tarkalleen kymmenen jalokiveä, Heist muistuttaa lipunryöstöä ja Showdownissa kamppaillaan jatkuvasti pienenevällä kentällä.

Brawl Stars on tällä hetkellä nk. soft-launch-vaiheessa eli pelin voi ladata ainoastaan Kanadan App Store -sovelluskaupasta. Jos peli on riittävän menestyksekäs, tullaan se myöhemmin julkaisemaan maailmanlaajuisesti.

Ennen Brawl Starsia Supercellin pelivalikoima koostui Hay Day-, Boom Beach-, Clash of Clans- ja Clash Royale -peleistä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja