Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässäkö seuraava suomalainen mobiilipelihitti? Supercell esitteli uuden Brawl Stars -pelin

Sami Koivunen

Tässäkö seuraava suomalainen mobiilipelihitti? Supercell esitteli uuden Brawl Stars -pelin
Supercell on tällä viikolla esitellyt betaversion uudesta Brawl Stars -mobiilipelistä.

Brawl Stars on ylhäältä kuvattu räiskintäpeli. Peliä voi pelata yksin, mutta pääasiassa peliä pelataan verkossa kolme vastaan kolme -moninpelinä. Brawl Stars on selvästi suunniteltu e-urheilupeliksi ja peli julkaistiinkin YouTubessa suorana lähetyksenä esitettynä turnauksena.

Brawl Starsissa on useita erikoiskyvyillä varustettuja hahmoja, joista pelaajan täytyy valita. Pelissä onkin selvästi vaikutteita suosituista League of Legends- ja DOTA-peleistä. Pelimuotoja on neljä. Bountyssä kerätään kentältä jalokivia, Smash & Grabissä kerätään tarkalleen kymmenen jalokiveä, Heist muistuttaa lipunryöstöä ja Showdownissa kamppaillaan jatkuvasti pienenevällä kentällä.

Brawl Stars on tällä hetkellä nk. soft-launch-vaiheessa eli pelin voi ladata ainoastaan Kanadan App Store -sovelluskaupasta. Jos peli on riittävän menestyksekäs, tullaan se myöhemmin julkaisemaan maailmanlaajuisesti.Ennen Brawl Starsia Supercellin pelivalikoima koostui Hay Day-, Boom Beach-, Clash of Clans- ja Clash Royale -peleistä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja