Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI -uutissovellus iOS:lle, Highkara, tukee nyt myös Apple Watchia

Petteri Pyyny

Nyt saat kaikki Suomen uutiset myös älykelloon!
Highkara on Marko Wallinin kehittämä HIGH.FI-uutissovellus iPhonelle ja iPadille. Nyt sovelluksesta on julkaistu uusi versio v0.11.0, joka tukee myös Applen watchOS-alustaa, eli uutisvahti toimii nyt myös Applen älykellojen kanssa.

Sovellus on ladattavissa iTunesista, täältä:

Lataa Highkara uutislukija
(iPhone/iPad/Apple Watch)


Highkara on avointa lähdekoodia (lähdekoodi löytyy täältä) ja käyttää HIGH.FI'n avointa ohjelmointirajapintaa. Sovellus on saanut varsin mukavan, 4,5 tähden keskiarvon, Applen iTunesissa ja on kehittynyt pikkuhiljaa yhä paremmaksi.

Sovellus ei ole AfterDawnin kehittämä, vaan täysin itsenäinen tuote, joka sattuu vain käyttämään luomaamme APIa, tuoden HIGH.FI'n uutiset tarjolle myös Apple-maailmaan.


Meillä on tarjolla myös viralliset, AfterDawnin kehittämät versiot HIGH.FI'sta sekä Androidille että Windows Phonelle. Marko Wallinin käsistä on syntynyt myös Jollalle tarkoitettu Haikala-uutissovellus Sailfish OS:lle.

Kaikkinainen sovellusta koskeva palaute on tervetullutta, välitämme sen eteenpäin tekijälle - tai vastaavasti häneen voi ottaa suoraan yhteyttä esim tätä kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja