Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällä koodilla OnePlus 5 -tilaus menee muiden ohi

Puhelinvertailu

OnePlus 5 on nyt esitelty. Puhelin maksaa mallista riippuen 499 tai 559 euroa ja se tulee saataville 27. kesäkuuta. Ennakkotilaajille puhelimien toimitukset lähetetään matkaan heti huomisesta alkaen.

Ennakkotilaajaksi pääseminen vaatii kuitenkin "koodin", joka paljastettiin OnePlus 5:n julkistusvideolla. Tämä koodi on "Clearer Photos" (ilman lainausmerkkejä) ja se syötetään ennakkotilaussivulla olevaan kenttään. Ennakkotilaukset toimitetaan pikaläjetyksenä, joten tilaajien pitäisi saada laite käsiinsä ennen myynnin varsinaista alkua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja