Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus vertasi uutuuspuhelimen akkuteknologiaa Galaxy S8:aan, lataus huimasti nopeampaa

Puhelinvertailu

OnePlus vertasi uutuuspuhelimen akkuteknologiaa Galaxy S8:aan, lataus huimasti nopeampaa
OnePlus esitteli tänään uuden lippulaivapuhelimensa. OnePlus 5 -esittelyssä käytettiin aikaa pääasiassa kuuteen eri osa-alueeseen. Näihin kuuluivat muun muassa kamera ja käyttöliittymä, mutta yksi laitteen kilpailukykyisimmistä aspekteista on ehdottomasti akun lataus.

Jo viimevuotisissa malleissa OnePlussasta löytyi huippunopea Dash-lataus. Kyseinen ominaisuus tekee paluun entistä parempana ja yhtiö olikin sen suhteen erittäin ylpeä. Tästä kertoo vertailu markkinoiden tämän hetkistä ykkös-Androidia vastaan, joka esiteltiin esittelytilaisuuden yhteydessä.

OnePlus 5 tarjoaa paitsi vähemmän laitetta kuumentavan tavan pikalataukseen, niin myös tärkeintä kilpailijaa huomattavasti nopeamman latauksen. OnePlus 5 voitti puolen tunnin lataustestissä Galaxy S8:n liki 20 prosenttiyksiköllä (58% vs 39%).

Tämän lisäksi vielä suurempi ero saatiin aikaiseksi, kun puhelimia ladattiin samalla kun navigointi oli käytössä. Tällöin OnePlus 5 onnistui lataamaan 43 prosenttiin samassa ajassa, kun Galaxy S8 joutui tyytymään vain 12 prosenttiin.


Tämän lisäksi OnePlus 5:n akku on 10% suurempi kuin Galaxy S8:ssa, joten puhtaasti milliampeeritunneissa mitattuna latauksen erot ovat vielä suuremmat.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja