Galaxy Note 8 tulee pian – Julkistus elokuun lopulla

Manu Pitkänen

Galaxy Note 8 tulee pian – Julkistus elokuun lopulla
Samsung aikoo järjestää New Yorkissa lehdistötilaisuuden elokuun aikana, uutisoi Reuters. Oletettavasti kyseisessä tilaisuudessa esitellään Galaxy Note 8 -älypuhelin. Runsaasti kyseenalaista mediahuomiota saanut Galaxy Note 7 esiteltiin myös viime vuonna elokuussa.

Reutersin lähteet eivät osaa sanoa tarkkaa päivämäärää julkistukselle, mutta joka tapauksessa se ajoittuu elokuun jälkimmäiselle puoliskolle. Apple on yleensä esitellyt uuden iPhonen syyskuun alussa, joten Note 8:n ja iPhone 8:n julkistusten välillä ei välttämättä ole montaa päivää eroa. Kilpailu mediahuomiosta tulee käymään kovana tulevana syksynä.

Uutistoimiston mukaan Note 8:ssa olisi hieman Galaxy S8+:aa suurempi näyttö (6,2 tuumaa) ja se tukisi Note-malliston aiempien mallien tapaan S Pen -kynää. Muotoilu on ilmeisesti samankaltainen kuin Galaxy S8 -mallistossakin ja takapuolelta löytyy iPhone 7 Plussan tapaan kaksoiskamerajärjestelmä.Kaikesta päätellen Samsung aikoo pitää Note-brändin elossa, vaikka Note 7:n tahrasikin sen mainetta varsin pahasti.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.