Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin teet Spotify-soittolistan kavereiden kanssa Facebook Messengerissä

Manu Pitkänen

Näin teet Spotify-soittolistan kavereiden kanssa Facebook Messengerissä
Spotify on lisännyt Facebook Messengerin liitännäiskaupan ohjelmaansa uuden ominaisuuden, jonka avulla viestittelijät voivat luoda yhdessä uuden soittolistan automatkaa, festareita tai muuta lomareissua varten. Valmiin soittolistan voi luonnollisesti jakaa eteenpäin muille kavereille.

Spotify Chat Extension -liitännäinen löytyy viestinäkymässä vasemmasta alareunasta löytyvän sinisen +-painikkeen takaa. Painamisen jälkeen käyttäjä pääsee hakemaan kappaleita ja lisäämään niitä uuteen soittolistaan, jonka voi jakaa muille eteenpäin. Muut keskusteluun osallistuvat voivat jatkaa soittolistan editoimista ja kappaleiden lisäämistä.

Soittolistan tekijällä pitää olla Spotify-tunnukset, mutta kappaleita jälkikäteen lisäävillä henkilöillä ei tarvitse tunnuksia olla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.