Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimaisen RedLynxin virallinen South Park -keräilykorttipeli julkaistiin Androidille ja iOS:lle

Sami Koivunen

Kotimaisen RedLynxin virallinen South Park -keräilykorttipeli julkaistiin Androidille ja iOS:lle
Ubisoftin omistama kotimainen RedLynx-studio on julkaissut South Park -aiheisen keräilykorttipelin.

South Park: Phone Destroyer -nimeä kantava peli on julkaistu aluksi rajoitetusti Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Peli on kehitetty yhteistyössä South Park -sarjan luoneiden Trey Parkerin ja Matt Stonen kanssa. Hahmojen äänistä vastaavat South Parkin ääninäyttelijät.

RedLynx-studion johtaja Joonas Tamminen kommentoi julkaisua näin: "Meille oli huikea mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä South Parkin tekijöiden kanssa tämän todella upean brändin parissa. Toimistolla on vietetty paljon riemukkaita hetkiä kehitystyön lomassa. Peli tarjoaa valtavan määrän tuttuja hahmoja ja viitteitä sekä klassista South Park -huumoria sarjan faneille vähän uudessa muodossa. Myös pelimekaniikkaan ja sen syvyyteen on panostettu erittäin paljon, joten pelistä nauttivat varmasti kaikki mobiilipelien ystävät".

Pelissä on sekä yksinpelitarina että mahdollisuus moninpeliin. 60 tasoa sisältävässä yksinpelitarinassa on tarkoitus kerätä kortteja, joita voi hyödyntää moninpelissä muita pelaajia vastaan.Phone Destroyerin voi ladata Androidille Google Playstä ja iOS:lle App Storesta. Alla oleva traileri sai ensi-iltansa viime viikon E3-pelimessuilla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.