Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastus – Tällaiset puhelimet Google julkaisee syksyllä

Manu Pitkänen

Paljastus – Tällaiset puhelimet Google julkaisee syksyllä
Android-leirissä syksyn ehkä odotetuimmat puhelimet ovat Galaxy Note8 sekä Googlen uuden sukupolven Pixelit. Galaxy Note 8:n tekniset tiedot on jo paljastettu ja nyt XDA-developers on saanut selville Pixeleiden ominaisuudet.

Pixel-puhelimia on tulossa markkinoille viime vuoden tapaan kaksi kappaletta, normaalikokoinen ja suurempi XL-malli. Taimen-koodinimellä tunnetussa isommassa puhelimessa on 5,99 tuuman 1440p-näyttö, jonka kehykset on toidennäköisesti kapeammat kuin viime vuoden XL-mallissa, mutta ei kuitenkaan niin ohuet kuin vaikkapa LG:n ja Samsungin uusimmissa lippulaivoissa. Suorittimena käytetään Snapdragon 835:tä ja käyttömuistia on neljä gigatavua.

Puhelimesta tulee saataville 128 gigatavun malli, mutta se ei ole välttämättä ainoa tallennustilavaihtoehto.

Kehitysvaiheessa Walleye-nimellä kutsutussa pienemmässä mallissa on 4,97 tuuman Full HD -näyttö. Käyttömuisti- ja suoritinvalinnat ovat samat kuin XL-mallissakin. Tallennustilaa on saatavilla ainakin 64 gigatavua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja