Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin tilaat Suomessa pizzan Messengerin kautta

Manu Pitkänen

Näin tilaat Suomessa pizzan Messengerin kautta
Tekoälyä hyödyntävistä chatboteista on uumoiltu mullistavaa trendiä asiakaspalvelusektorille ja Suomessa ensimmäisenä tähän mahdollisuuteen tarttuu Kotipizza, joka on julkaissut Facebook Messenger -pikaviestipalveluun tarkoitetun KotiBotti-chatbotin.

KotiBotin kautta voi tilata ja maksaa pizzoja, joten se tarjoaa luontevan vaihtoehdon mobiilitilaamiseen erilaisten sovellusten, nettipalveluiden ja puhelinsoittojen rinnalle. Tilausten tekemisestä on pyritty tekemään mahdollisimman kitkatonta keskustelumaisella ostoprosessilla sekä sillä, että tilauksen saa sisään ilman maksukorttitietojen syöttämistä. Botti on rakennettu tukemaan OP:n Pivo-sovellusta.

KotiBotti toimii käytännössä niin, että asiakas avaa KotiBotti-chatin Facebookin viestisovelluksessa Messengerissä. Sieltä asiakas voi tilata haluamansa Kotipizzan tuotteet ja maksaa ne Pivo-sovelluksella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja