Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus päivitti uutuuspuhelimen heti, parannuksia mm. kameraan

Puhelinvertailu

OnePlus päivitti uutuuspuhelimen heti, parannuksia mm. kameraan
OnePlus on eilen julkaissut virallisesti uuden OnePlus 5 -huippumallin kauppojen myyntiin. Viimeviikolla tapahtuneen ennakkomyynnin jälkeen nyt laitetta saa ostettua vapaasti yhtiön verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä.

Heti kärkeen OnePlus päätti julkaista päivityksen, jossa muutamia ongelmakohtia ensimmäisistä testipuhelimista oltiin havaittu. Laitteen yleisen vakauden lisäksi korjattiin mm. WiFi-ongelma, Google Translaten nykimiset sekä laajennetun kuvakaappauksen bugi.

Vielä kenties tärkeämpiä olivat parannukset kameran toimintaa, jossa "camera effect" lienee viittaa syvyystehosteeseen potrettimoodissa, joka tunnetaan nimellä Pystykuva OnePlus 5:ssä. Tämän lisäksi parannuksia tehtiin myös automaatikirkkauteen ja data-analytiikan tarkkuuteen.

OnePlus onkin ollut varsin aktiivinen puhelintensa päivitysten suhteen ja kuuntelee asiakkaita ja arvostelijoita erityisen tarkasti juuri julkaisun jälkeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja