OnePlus päivitti uutuuspuhelimen heti, parannuksia mm. kameraan

Puhelinvertailu

OnePlus päivitti uutuuspuhelimen heti, parannuksia mm. kameraan
OnePlus on eilen julkaissut virallisesti uuden OnePlus 5 -huippumallin kauppojen myyntiin. Viimeviikolla tapahtuneen ennakkomyynnin jälkeen nyt laitetta saa ostettua vapaasti yhtiön verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä.

Heti kärkeen OnePlus päätti julkaista päivityksen, jossa muutamia ongelmakohtia ensimmäisistä testipuhelimista oltiin havaittu. Laitteen yleisen vakauden lisäksi korjattiin mm. WiFi-ongelma, Google Translaten nykimiset sekä laajennetun kuvakaappauksen bugi.

Vielä kenties tärkeämpiä olivat parannukset kameran toimintaa, jossa "camera effect" lienee viittaa syvyystehosteeseen potrettimoodissa, joka tunnetaan nimellä Pystykuva OnePlus 5:ssä. Tämän lisäksi parannuksia tehtiin myös automaatikirkkauteen ja data-analytiikan tarkkuuteen.

OnePlus onkin ollut varsin aktiivinen puhelintensa päivitysten suhteen ja kuuntelee asiakkaita ja arvostelijoita erityisen tarkasti juuri julkaisun jälkeen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -37%

Samsung Galaxy S10e
471 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.