Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google uudisti Kuvat-sovelluksen, lisää tekoälyä

Puhelinvertailu

Google uudisti Kuvat-sovelluksen, lisää tekoälyä
Google on uudistanut Photos-palveluaan (suom. Kuvat) uusilla ominaisuuksilla. Googlen I/O-konferenssissa paljastamat pari ominaisuutta lisätään tällä viikolla virallisesti palveluun ja sen sovelluksiin.

Ominaisuudet ovat ehdotettu jakaminen (suggested sharing) ja jaetut kirjastot (shared libraries). Nämä ominaisuudet mahdollistavat helpomman kuvien ja videoiden jakamisen niille, joille sisältö on relevanteinta.

Käytännössä Google Kuvat tunnistaa koneoppimisen ja muun tekoälyn avulla keitä on kuvassa ja ehdottaa jakamista näille henkilöille. Jälkimmäinen ominaisuuksista on puolestaan yksinkertaisuudessaan tarkoitettu helpottamaan sisällön jakamista kustomoitavien kuvakirjastojen avulla automatisoidusti.

Sovellus ei tunnista ainoastaan henkilöitä vaan niputtaa yhteen esimerkiksi tapahtumien, kuten häiden tai grillijuhlien, perusteella. Lisäksi muiden sovellusta käyttävien kuvia voi tarkastella helpommin samasta paikasta, jolloin kaikkien paikalla olleiden (tai ainakin Googlen sovellusta käyttävien) grillijuhlakuviin pääsee käsiksi simppelisti.


Lisätietoa uusista ominaisuuksista löytyy Googlen virallisesta blogista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja