Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksi Nokian peruspuhelinta paljastui viraston dokumenteista

Puhelinvertailu

Kaksi Nokian peruspuhelinta paljastui viraston dokumenteista
Kiinalainen kilpailuviranomainen TENAA on julkaissut kuvia kahdesta puhelimesta, jotka ovat olleet viraston testeissä. Kyseiset puhelimet ovat siis suuntaamassa Aasian markkinoille ja merkkinä on Nokia.

Laitteet ovat peruspuhelimia, joista löytyy perinteiset numeronäppäimet ja tekniikka on todennäköisesti sen mukaista. GSMArenan raportoinnin mukaan kyseessä voisi olla esimerkiksi Nokia 105 (alla, vasemmalla) ja Nokia 130 (alla, oikealla) -mallien uudet versiot.

Laitteiden valmistaja HMD Global ei ole kertonut tulevista puhelimista vielä mitään, joten mallinimillä TA-1010 ja TA-1034 tunnetut laitteet ovat vielä pitkälti pimennossa. Molemmat laitteet kuuluvat puhelinten aivan halvimpaan kastiin ja hinnat tulevat olemaan korkeintaan muutamissa kympeissä.

Puhelimista halvempi on 105, josta ei löydy edes kameraa. Uusi Nokia 130 puolestaan sisältää alkeellisen kameran sekä kaksi SIM-korttipaikkaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja