Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n uusi huippupuhelin otti suorituskykytestin ykköspaikan iPhonelta

Puhelinvertailu

HTC:n uusi huippupuhelin otti suorituskykytestin ykköspaikan iPhonelta
Puolet vuodesta on takana ja jo tähän mennessä on julkaistu melkoinen määrä kyvykkäitä Android-älypuhelimia. Tietysti eniten palstatilaa on kerännyt Galaxy S8, jonka suosio onkin ollut eittämättä suurinta, mutta tarjolla on paljon muitakin kovan luokan vaihtoehtoja.

Yksi kovimmista kilpailijoista on vuosittain tullut Taiwanista ja HTC:lta. Tällä kertaa HTC:n huippupuhelin kantaa nimeä U11 ja sisältää tietysti melkoisen vakuuttavan listan ominaisuuksia. Vaikka laitteen erikoisin ominaisuus on puristuksentunnistus, niin laitteessa on myös valtava määrä suorituskykyä.

Muistakin Android-malleista tutusti (mm. Galaxy S8) U11 on varustettu Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä ja neljällä gigatavulla RAM-muistia, mutta ilmeisesti yhtiö on onnistunut optimoimaan laitteensa kilpailijoita paremmin, sillä suosittu suorituskykytesti AnTuTu kertoo, että laite on viime kuun testeissä testatuista laitteista nopein.


HTC U11 onnistuu päihittämään paitsi Galaxy S8:n niin myös iPhone 7 Plussan. Huomioitavaa tosin on, että testeissä ei ole mukana esimerkiksi hiljattain julkistettua OnePlus 5 -älypuhelinta, joka sisältää Snapdragon 835 -piirin lisäksi jopa 8 gigatavua RAM-muistia.

HTC:n viime vuosien myyntiluvut eivät ole välttämättä olleen kovinkaan mukavaa luettavaa, mutta ainakin yhtiö on onnistunut saamaan yhden sulan hattuun.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja