Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut kertovat Sonyn ottavan mallia Samsungin Infinity Displaystä

Puhelinvertailu

Huhut kertovat Sonyn ottavan mallia Samsungin Infinity Displaystä
Useat älypuhelinvalmistajat ovat jo julkaisseet tämän vuoden lippulaivamalleja. Näihin kuuluu tietysti mm. Galaxy S8, LG G6, OnePlus 5 ja HTC U11. Vielä loppuovuodestakin on kuitenkin tulossa vielä paljon tärkeitä puhelimia, joihin lukeutuu huhuttu Sonyn huippupuhelin.

Sonylta odotetaan IFA-messuilta uutta huippumallia, joka on ottanut mallia mm. Galaxy S8:sta. Viime ja erityisesti tänä vuonna trendiksi muodostunut koko etupaanelin peittävä näyttö löytyy Weibo-huhujen mukaan tulevasta Sony-mallista.

Oheisessa kuvassa näkyvä puhelin sisältää huhutietojen mukaan kuuden tuuman kosketusnäytön, joka, kuten näkyy, peittää kokolailla etupaneelin kokonaisuudessaan. Näytön kuvasuhde on 18:9, joka on sama kuin LG:n G6:ssa ja kuta kuinkin sama kuin Galaxy S8:ssa (18.5:9).

Puhelimen julkistusta odotetaan Berliinissä järjestettäviltä IFA-messuilta, jossa Sonylla on lehdistötilaisuus 31. elokuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja