Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kestävämpi Galaxy S8 -malli pian valmis kauppoihin

Puhelinvertailu

Kestävämpi Galaxy S8 -malli pian valmis kauppoihin
Samsungilta on odotettu heti Galaxy S8:n julkistuksen jälkeen yhtä merkittävää sisarmallia huippupuhelimelle. Vuosittain Samsung on julkaissut huippumallistaan myös kestävämmän ja vaativampaan käyttöön varustetun Active-mallin. Tämäkään vuosi ei tule olemaan poikkeus.

Galaxy S8 Active -mallin olemassaolo on ollut käytännössä varmaa jo pidemmän aikaa, mutta nyt siihen on tullut yksi vahvistus lisää. Yhdysvaltain televiranomainen FCC (Federal Communications Commission) on sertifioinut kyseisen laitteen, joten laite on varmasti tulossa markkinoille.

Oheinen kuva antaa jonkinlaisen kuvan laitteen ulkonäöstä. Kyseessä on selkeästi vahvistettu versio, joka sisältää samaisen kamerasysteemin ja sormenjälkilukijan takapaneelissa. Laitteen tekniikkaan on pitkälti samaa kuin Galaxy S8:ssä, mutta saattaa sisältää esimerkiksi suuremman akun, jonka mahdollistaa suurempi tilavuus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja