Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercellin uusin peli sai uutta sisältöä, eikä se ole vielä edes kaikille saatavilla

Puhelinvertailu

Supercellin uusin peli sai uutta sisältöä, eikä se ole vielä edes kaikille saatavilla
Supercellin uusin pelikokeilu on nimeltään Brawl Stars. Yhtiö yrittää tehdä tästä MOBA-tyylisestä taistelupelistä kenties tulevaa hittipeliään ja tähtää erityisesti kilpapelaamisen valloittamiseen.

Tällä hetkellä peli on saatavilla ainoastaan iOS-alustalle eli iPhonelle ja iPadille, jonka lisäksi julkaisu on tehty erittäin rajatusti. Vain Kanadaan rekisteröidyt Apple ID:t voivat ladata pelin, joten joko täytyy asua Kanadassa tai osata luoda

Supercell on kuitenkin päättänyt jo päivittää pelin ja tuoda mukana uuden hahmon. Aiemmin tarjolla oli 15 hahmoa, mutta uutena hahmona peliin tuotiin nyt prinsessamainen Piper.

Brawl Stars tarjoaa useita pelimoodeja, joissa pelaajat laitetaan vastakkain erilaisissa haasteissa toisiaan vastaan. Jokaisella hahmolla on omat heikkoudet ja vahvuudet, jotka muodostuvat mm. kestokyvystä, hyökkäyksen voimasta ja kantamasta sekä nopeudesta. Hahmoja voi myös parantaa tasoa nostamalla.

Uuden Piper-hahmon erikoisuuksia ovat pitkän kantaman hyökkäys sekä loikkaus kauas pois granaattien siivittelemänä, mikäli viholliset pääsevät liian lähelle.


Kyseessä on freemium-peli, kuten muutkin Supercell-pelit, joka tarkoittaa, että sitä voi pelata ilmaiseksi, mutta nopeuttaa etenemistä ostamalla pelivaluuttaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja