Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkaisi ensimmäisen videon uudesta paremmin varustellusta G6+-huippupuhelimesta

Puhelinvertailu

LG julkaisi ensimmäisen videon uudesta paremmin varustellusta G6+-huippupuhelimesta
LG esitteli tämän vuoden G6-lippulaivapuhelimensa helmikuussa, mutta se jäi selkeästi toisen korealaisvalmistajan huippupuhelimen, Galaxy S8:n, varjoon. Lieneekö tästä syystä LG julkistikin uuden ja parannetun mallin, G6+:n hiljattain.

Nyt LG on esitellyt laitetta virallisesti myös ensimmäisellä videolla. Esittelyvideolla puhelin nähdään eri eri väreissä, mm. uusi pinkki, ja siinä esitellään erityisesti laitteen vedenkestävyyttä, jota toki myös aiempi G6-malli oli.

Hieman erikoista onkin, ettei LG päädy esittelemään pääasiassa uusia ominaisuuksia, joita aiemmasta mallista ei löydy. G6+ on varustettu mm. samalla kaksoiskameralla ja koko etupaneelin QHD-näytöllä kuin tavallinen G6. Uutta on puolestaan parannettu äänentoisto, jonka mainosvideosta tarkkaavimmat voivat kuitenkin arvata.


Tämän lisäksi G6+:ssa on enemmän (128 gigatavua) tallennustilaa. Muuten kyseessä onkin sama laite.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja