Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Poikkeuksellinen Android-puhelin tulossa – Sisältää hologramminäytön

Manu Pitkänen

Poikkeuksellinen Android-puhelin tulossa – Sisältää hologramminäytön
Yksi jos toinenkin yhtiö on lyönyt oman brändinsä toinen toistaan geneerisempiin Android-älypuhelimiin, mutta elokuvien kuvaamiseen soveltuvien kameroiden kehittäjä RED on päättänyt astella uusille apajille hieman erilaisesta kulmasta.

Voisi kuvitella että RED haluaisi luoda mahdollisimman laadukkaalla kameralla varustetun älypuhelimen, mutta yhtiö on päättänyt tuoda markkinoille täysin uudenlaisella teknologialla varustetun puhelimen. REDin Hydrogen-älypuhelimen erikoisuus on sen sisältämä 5,7 tuuman "hologramminäyttö", jonka avulla voi katsella kaksi- ja kolmiulotteisen sisällön lisäksi myös REDin omia "4-view" -sisältöjä.

Puhelimen on mahdollistanut REDin kehittämä nanoteknologia, josta ei ole kuitenkaan tällä haavaa sen enempää tietoa saatavilla.

Hydrogenistä löytyy tietysti myös laadukas kamera, jonka avulla voidaan myös luoda näytön tukemia 4-view-sisältöjä.

Hintaa erikoisella puhelimella tulee olemaan rapsakat 1195 dollaria, mutta jos haluaa alumiinisen rungon sijaan titaanisen viimeistelyn, niin hintaa kertyy vielä 400 dollaria lisää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.