Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Käytätkö Windows-puhelinta? Microsoft lopetti tuen valtaosasta Lumia-puhelimia

1
Puhelinvertailu

Käytätkö Windows-puhelinta? Microsoft lopetti tuen valtaosasta Lumia-puhelimia
Microsoft on tänään virallisesti lopettanut tuen vanhemmilta Windows-puhelimilta. Tuki loppuu Windows 7, Windows 8 ja Windows 8.1 -puhelimilta, mutta Windows 10 -laitteet ovat yhä tuen piirissä.

Tuen loppumisesta kertoo The Verge, jonka mukaan kyseessä on viimeinen kuolonisku Windows-puhelimille. Monille tosin kuolema on ollut jo selvää siitä asti, kun Microsoft päätti lopettaa Lumia-puhelinten julkaisun.

Tämä kuitenkin tarkoittaa, että valtaosa Windows-puhelimista ei saa enää päivityksiä tai virallista tukea tästä päivästä lähtien. Noin neljä viidestä Windows-puhelimesta jää vaille tukea eli vain noin 20 prosenttia Windows-puhelimista pitää sisällään uusimman Windows 10 -version.

Vaikka täysin mobiilialustaa Microsoft ei olekaan hylännyt, vaan keskittynyt tukemaan ainoastaan Windows 10 -versiota, niin yhtiössä ei selkeästi ole kovin paljoa luottamusta vuosien takaisen Mobile First, Cloud First -strategian ensimmäiselle osalle. Microsoft on myös entistä enemmän kiinnittänyt huomiota sovellustarjontaansa muilla mobiilialustoilla.Windows-puhelinten osuus uusista älypuhelimista on laskettu viimeisen vuoden aikana promilleissa prosenttien sijaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Microsoft on tänään virallisesti lopettanut tuen vanhemmilta Windows-puhelimilta. Tuki loppuu Windows 7, Windows 8 ja Windows 8.1 -puhelimilta,


Jokin lähde tälle viralliselle lopettamiselle olisi ollut kuva. mistä voisi luke mikä tuki paripäivää sitten oikein loppu ?

Tiettävästi ainakin osa Windows Phone puhelimista toimii edelleen.

Microsoftin sivuilla tuohon päivään osuu ainoastaan maininta Windows Phone 8.1 käyttöjärjestelmän Mainstream-tuen päättymisestä, Windows 7, Windows 8 ja Windows Phone vanhemista versioista tuo on päättynyt vuosia sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja