Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt on hyvä syy päivittää WhatsApp – Voit lähettää mitä tahansa tiedostoja

Manu Pitkänen

Nyt on hyvä syy päivittää WhatsApp – Voit lähettää mitä tahansa tiedostoja
WhatsAppin tiedostotuki on jo pitkään aiheuttanut harmaita hiuksia, kun pikaviestipalvelu ei ole välttämättä tukenut tiedoston tiedostomuotoa. Rajoite on nyt kuitenkin historiaa, sillä iPhonelle ja Android-puhelimille julkaistun päivityksen myötä sovelluksella voi lähettää tuttaville mitä tiedostoja tahansa.

Tiedostojen lähettäminen tapahtuu täysin normaaliin tapaan: viestinäkymässä painat kirjoituskentän vieressä olevaa paperiklipsiä ja valitset tiedoston, jonka haluat lähettää kaverillesi. Päivityksen asentamisen jälkeen WhatsAppin kameranäkymän alalaitaan ilmestyy lisäksi pieni kuvakaruselli, josta voi valita galleriaan tallennettuja kuvia lähetettäväksi.

Viestien kirjoittamiseenkin on tullut pieniä parannuksia. Kirjoitettuja sanoja voi helposti tummentaa, kursivoida tai yliviivata painamalla sanaa pitkään. Video- ja äänipuheluihin on tehty myös joitain uudistuksia.

Päivityksen voi ladata Android-laitteelle Google Playstä ja iPhonelle App Storesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja