Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suositun näyttötrendin uranuurtajan seuraavaan puhelimeen Samsungin OLED-näyttö

Matti Vähäkainu

Suositun näyttötrendin uranuurtajan seuraavaan puhelimeen Samsungin OLED-näyttö
Viime vuoden lopulla esitelty Xiaomin älypuhelin toi uudenlaisen liki koko etupaneelin pinta-alan täyttävän näytön ensimmäistä kertaa kuluttajalaitteeseen ja massamarkkinoille. Kiinalaisvalmistajan Mi Mix -älypuhelin (kuvassa) otettiin vastaan sen verran hyvin, että sen vanavedessä mm. korealaisvalmistajat esittelivät omat uutuuspuhelimensa.

Sekä Samsung että LG päätyivät tämän vuoden lippulaivoissa karsimaan entisestään reunuksia ja poistamaan kotinäppäimen etupuolelta. Vaikka läheskään kaikki valmistajat eivät ole lähteneet trendiin mukaan, niin Xiaomin aloittaman buumin jatko on melko varmaa. Esimerkiksi Applelta odotetaan älypuhelinta, kenties iPhone 8:aa, joka tuo mukanaan kotinäppäimettömän ja näyttövaltaisen designin.

Tietysti myös Xiaomi on hakemassa jatkoa viimevuotiselle mallilleen. Huhut Koreasta kertovatkin, että Xiaomi on tehnyt tilauksen Samsungille uusistä OLED-näyttöpaneeleista, jotka voivat olla tulossa kenties Mi Mix 2:een. Raporttien mukaan paneeli on kuitenkin "vain" 6,01 tuuman kokoinen, joka on pienempi kuin Mi Mixin näyttö.


Niinpä kyseessä onkin todennäköisemmin yhtiön suosituimman laitteen eli Mi 5:n seuraavan version näyttö. Vaikka laite ei olisikaan Mix, niin se kuitenkin tarkoittaisi todennäköisesti, että laitteessa ei nähtäisi kotinäppäintä edessä vaan näyttö valtaisi liki koko etupaneelin, koska laite on aiemmin ollut – nimensä mukaisesti – varustettu noin viiden tuuman näytöllä.

Ensimmäiset näytöt valmistuvat vuoden vaihteen tienoilla, joten alkuvuoden julkaisu vaikuttaa todennäköiseltä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja