Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein Honor 9:stä tulossa myyntiin Premium-malli

Puhelinvertailu

Huawein Honor 9:stä tulossa myyntiin Premium-malli
Huawein uutuuspuhelin Honor 9 saapui maailmassa ensimmäisenä myyntiin Suomessa kuun vaihteessa. Puhelinvertailun testattavana hiljattain ollut laite on kova haastaja 500 euron hintaluokassa, mutta kiinalaisyhtiöltä on tulossa myös parempi versio.

Android Central kertoo, että Huawein uusi Honor 9 Premium on saapumassa pian Euroopassa myyntiin. Laite on muuten identtinen tavalliseen Honor 9:ään verrattuna, mutta tarjoaa enemmän RAM-muistia ja tallennustilaa. Kuuden gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustettua Honor 9 Premiumia odotetaan pian myyntiin useissa Euroopan maissa.

Huaweilta on kerrottu Puhelinvertailulle, että Suomessa 128 ja 6 gigatavun Premium-versio saapuu myyntiin elokuussa 599 euron hintaan. Joissain maissa ilmeisesti myyntiin tulee myös 64/6GB-versio, jota ennakkomyydään jo 499 euron hintaan. Suomessa tosin 499 euron hintaa pyydetään jo 64/4GB-perusversiosta.On vaikea nähdä, että kovinkaan monet valitsisivat 100 euroa kalliimman version ainostaan RAM-muistin ja tallennustilan lisäyksen takia. Huawein kanssa erityisesti tässä hintaluokassa kilpaileva OnePlus myy uusinta lippulaivamalliaan OnePlus 5:ttä Elisan kautta myös eri muistivariantteina. Sen versioiden hintaero on kuitenkin alle 60 euroa ja lisäksi kalliimpi versio tarjoaa halutumman mattamustan värin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.