>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin vaihdat hiustesi väriä Snapchatissa

Manu Pitkänen

Näin vaihdat hiustesi väriä Snapchatissa
Snapchatiin on tulossa jälleen lisämausteita, joilla omaan hömppäviestittelyyn saa uutta virtaa. Käytännössä sovellus oppii kuvaamaan jatkuvasti videoklippejä, minkä lisäksi ohjelmaan tulee Tint Brush -editointityökalu.

Usean Snap-viestin putkeen tekevä Multi-Snap-ominaisuus on tullut jo iOS-käyttäjien saataville ja myöhemmin se aiotaan julkaista myös Androidille. Ominaisuuden käyttö on yksinkertaista: painat vain kuvauspainiketta pohjassa. Viestejä pystyy tekemään kerralla maksimissaan kuusi kappaletta.

Snap-viestin editointityökaluihin (Saksi-ikoni) on ilmestynyt niin Android- kuin iOS-käyttäjillekin uusi Tint Brush -sivellin, jonka avulla voit vaihtaa hiustesi tai jonkun muun kohteen väritystä täysin toisenlaiseksi. Käyttäjä valitsee vain uuden värin ja rajaa sormella alueen, jonka hän haluaa värittää uudelleen. Tekoäly tarkentaa rajauksen ja alue väritetään niin, että väri ei peitä alleen objektin yksityiskohtia.

Päivitys on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Androidille Google Playstä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.