Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman

Puhelinvertailu

OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman
OnePlus on julkaissut päivityksen OnePlus 5 -huippupuhelimelleen. Oxygen OS 4.5.6 on kuitenkin vain minimaalinen päivitys, joka ainoastaan korjaa yhden, mutta mahdollisesti sitäkin kohtalokkaamman ongelman.

32 megatavun päivitys korjaa 911-hätäpuhelun yhteydessä tapahtuvan virheellisen uudelleenkäynnistyksen, jota on havaittu joissain OnePlus 5 -puhelimissa. Luonnollisesti ongelma hätäpuhelun yhteydessä voi olla melkoisen vaarallinen.

Vaikka kyseessä on vain yhden bugin korjaus, niin se on hyvä osoitus OnePlussan nopeasta toiminnasta, sillä ongelma on raportoitu aivan näinä päivinä Redditissä. Samaista ongelmaa on havaittu väitetysti myös muidenkin valmistajien Android-laitteilla.

Vaikka päivityksessä puhutaan spesifisesti juuri Yhdysvaltojen hätänumero 911:stä niin 9to5Googlen mukaan ongelmia on ollut myös Brittien hätänumero 999:ään soitettaessa. Tässä vaiheessa ei ole tietoa onko ongelmaa muiden maiden häläpuheluiden kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja