WhatsApp syö vanhat tekstarit – Näin moni sitä nykyään käyttää

Manu Pitkänen

WhatsApp syö vanhat tekstarit – Näin moni sitä nykyään käyttää
SMS-tekstiviestit arkisena kommunikointivälineenä historiaan siirtänyt WhatsApp on päivittänyt sen käyttöstatistiikkaa. Palvelua käyttää nykyään jo yli miljardi käyttäjää joka päivä – viime vuoden helmikuussa samat miljardi käyttäjää saavutettiin kuukausitasolla.

WhatsAppin yleisyyttä kuvastaa hyvin se, että ITU:n vuonna 2015 julkaiseman arvion mukaan maailmassa Internetiä käyttää 3,2 miljardia ihmistä. Heistä siis lähes joka kolmas käyttää siis WhatsAppia. Tosin tässä pitää huomata, että Internetiä käyttävien ihmisten määrä on lisääntynyt kahdessa vuodessa. Toisaalta kaikilla Internetiä käyttävillä ei välttämättä ole päivittäistä pääsyä mobiiliin Internetiin.

Miljardi päivittäistä käyttäjää lähettelevät toisilleen päivittäin noin 55 miljardia viestiä. Valokuviakin siirtyy 4,5 miljardia kappaletta ja videoita miljardin leikkeen verran. WhatsApp ei paljastanut kuinka suosittuja sen äänipuhelu- ja videopuhelutarjonta on.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.