Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlelta hurja rajapyykki: 5 miljardia asennusta

Puhelinvertailu

Googlelta hurja rajapyykki: 5 miljardia asennusta
Google tietysti tuli tunnetuksi hakukoneestaan, mutta nuoremmalle väelle maailmanlaajuisesti yhtiö lienee tiedetään Android-käyttöjärjestelmästään. Maailmassa miljardit ihmiset tuntevat Googlen Android-alustan, jossa hakukoneet, sähköpostipalvelut ja muut ovat vain oheispalveluita.

Yksi Googlen mobiilialustan tärkeimpiä ominaisuuksia on tietysti Google Play Kauppa ja sen taustalla toimiva Google Play Services. Ilman sovelluskauppaa älypuhelimet eivät olisi nykyisenkaltaisia, ja vaikka Apple sovelluskaupat esittelikin App Storen myötä, niin toiminto on yhtä tärkeä myös Googlelle.

Alusta kun erottautuu erityisesti juuri sille tarjolla olevilla sovelluksilla ja palveluilla.

Niinpä Google Play services -paketti tuleekin esiasennettuna lähes kaikkiin Android-laitteisiin, poikkeuksena mm. Amazonin laitteet sekä Kiinassa myytävät puhelimet. Se mahdollistaa Play-palveluiden taustatoimintojen päivittämisen sovelluskaupan kautta ilman, että käyttäjille tuodaan ohjelmistopäivitystä koko käyttöjärjestelmään.Nyt Google Play services -sovellus on ylittänyt hurjan rajapyykin ensimmäisenä maailmassa, kertoo Android Police. Siitä on tullut ensimmäinen sovellus, jota on asennettu yli 5 miljardiin laitteeseen. Seuraava rajapyykki sovelluskaupassa on 10 miljardia asennusta, johon siis on vielä hiukan matkaa.

Google Play services -sovelluksella on sovelluskaupassa yli 12 miljoonaa arvostelua, joiden keskiarvo on 3,9 tähteä. Sovellus on päivitetty viimeksi heinäkuun 10. päivä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.