Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisee kolmannen version huippupuhelimestaan, paljastus ensi viikolla

Puhelinvertailu

OnePlus julkaisee kolmannen version huippupuhelimestaan, paljastus ensi viikolla
OnePlus esitteli tämän vuoden huippupuhelimensa, OnePlus 5:n, kesäkuun lopulla. Yhtiötä kuitenkin kritisoitiin hieman värivalikoimasta, sillä se tarjosi vain yhden värivaihtoehdon per laitemalli. Ensi viikolla väreihin on kuitenkin tulossa hieman piristystä.

Tällä hetkellä OnePlus 5:n 8 gigan RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu malli on mattamusta (Midnight Black) ja puolestaan 6 ja 64 gigatavun versio hopea (Slay Gray), muita vaihtoehtoja ei ole.

Tänään yhtiö on kuitenkin julkaissut Facebookissa ja Twitterissä videon, jossa se kiusoittelee kenties uudella värivaihtoehdolla. Todennäköisesti kyseessä ei ole täysin uusi versio vaan ainoastaan uusi värivaihtoehto molemmille tai jommalle kummalle OnePlus 5 -mallille, mutta on tietysti mahdollista, että uusi värimalli saa myös esimerkiksi eri määrän muistia.

Videolla nähdään pöytä täynnä esineitä, mukaanlukien OnePlus 5, mustaksi maalattuna ja henkilö pöydän takana laittaa valot pois päältä. Teksti kertoo "Power in Elegance" eli "Koe eleganttista voimaa", kuten yhtiö on sen itse suomentanut.Lisäksi OnePlus on julkaissut kuvan, jossa kolmas OnePlus 5 -väriversio sisältää vain rajaviivat.

Huhut ovat kertoneet, että tulossa olisi kultainen versio. Videon taustan väri puolestaan kenties vihjailee esimerkiksi ruusunkultaisesta OnePlus 5 -mallista. Virallista tietoa ei tarvitse odottaa kuitenkaan kovinkaan kauaa, sillä yhtiön esittely tapahtuu ensi viikon maanantaina 7. elokuuta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja