Kamerapuhelimien aatelia – Tältä näyttää REDin Hydrogen One -älypuhelin

Manu Pitkänen

Kamerapuhelimien aatelia – Tältä näyttää REDin Hydrogen One -älypuhelin
Laadukkaista kamerajärjestelmistä tunnettu RED aikoo kokeilla menestysmahdollisuuksia älypuhelimissa huippuluokan tekniikka sisältävän Hydrogen One -puhelimen muodossa. Puhelimen julkaisua pohjustetaan nyt tubettaja Marques Brownleen avulla.

Brownleen hypisteltäväksi ojennettiin kolme prototyyppiä Hydrogen Onesta, jotka esittivät eri puolia puhelimesta. Yhdessä esitellään lähinnä puhelimen ulkonäköä ja muotoilua, jossa on selvästi lähdetty ottamaan mallia rugged-tason puhelimista sen sijaan että olisi pyritty hiomaan mahdollisimman muodikasta laitetta.Toisessa prototyypissä Brownleelle esiteltiin Hydrogen Onen hologramminäyttöä, mutta sitä ei saanut kuitenkaan videoida tai kuvata.

Hydrogen Onen myyntivaltti hologramminäytön ja laadukkaan kameran lisäksi tulee olemaan puhelimelle kehitettävät lisälaitteet, jotka parantavat puhelimen kuvausominaisuuksia entisestään.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.