>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu VSCO laajenee – Mahdollistaa videoiden editoinnin

Manu Pitkänen

Suosittu VSCO laajenee – Mahdollistaa videoiden editoinnin
Kuvanmuokkaussovellus VSCO:n ominaisuudet ovat laajentuneet videoiden editointiin. Videoiden jälkikäsittely on kuitenkin mahdollista vain VSCO X -jäsenille, mikä vaati 19,99 dollarin vuositilauksen hankkimisen.

Videoeditointi perustuu VSCO:n itse kehittämään SENS-kuvakäsittelyprosessointiin, joka ei sisällä rajoitteita editoitavan videon koolle tai formaatille. Käytännössä sovelluksella voi siis kuvata kaikkia iOS-laitteella kuvattuja videoita, oli kyse sitten 4K-videosta (30 FPS) tai korkean kuvataajuuden (60 FPS) Full HD -videosta. Videon pituudella ei ole väliä.

Tällä hetkellä videoeditointi on saatavilla ainoastaan iOS-käyttäjille, mutta myöhemmin myös Androidia käyttävät VSCO X -tilaajat pääsevät samoihin työkaluihin käsiksi. Päivitys Androidille pitäisi tulla saataville tulevien viikkojen aikana.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.