Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaivattu ominaisuus vihdoin Apple Watchiin – LTE-yhteydet

Manu Pitkänen

Kaivattu ominaisuus vihdoin Apple Watchiin – LTE-yhteydet
Apple aikoo julkaista syksyllä kolmannen sukupolven Apple Watch -älykellon, josta löytyy Bloombergin tietojen mukaan ensimmäistä kertaa tuki matkapuhelinverkkoyhteyksille. LTE-modeemin ansiosta älykello voi datasiirron osalta toimia täysin itsenäisesti, eikä se vaadi näin ollen lainkaan iPhonea kaverikseen.

Modeemin seuraavaan Apple Watchiin toimittaa puolijohdejätti Intel, joka pääsi viime syksynä myös iPhonen modeemitoimittajaksi. Intelillä on ollut suuria ongelmia päästä käsiksi mobiililaitemarkkinoita, mutta se näyttää vihdoin onnistuneen siinä modeemitoimittajan roolissa. Intelin suoritinpiirejä käytetään edelleen hyvin harvakseltaan mobiililaitteissa.

Uutinen tarkoittaa samalla sitä, ettei Apple todennäköisesti käytä lainkaan Qualcommin modeemeja Apple Watchissa. Intelillä on Applen kautta mahdollisuus kasvattaa jalansijaa maailmanlaajuisilla modeemimarkkinoilla ja nousta tätä kautta merkittäväksi Qualcommin kilpailijaksi.


Bloombergin mukaan Apple neuvottelee parhaillaan operaattoreiden kanssa Apple Watchin myynnistä operaattoreiden kautta. Applen oli tarkoitus julkaista LTE-yhteyksillä varustettu Apple Watch jo vuosi sitten, mutta laitteen akkuongelmia ei saatu ratkaistua tarpeeksi ajoissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja