Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat julki – Tältä iPhone 7s voi näyttää

1
Manu Pitkänen

Kuvat julki – Tältä iPhone 7s voi näyttää
Kaikilla ei ole välttämättä kovin suuri ikävä iPhonen lasista takakuorta, mutta kaikesta päätellen Apple aikoo kuitenkin tulevaisuudessa muuttaa kuoren materiaalin alumiinista lasiin. Huhujen mukaan jo tänä syksynä esiteltävissä malleissa olisi lasinen takakuori.

iPhone-vuodoista tunnettu Sonny Dickson on välittänyt kuvia dummy-laitteissa, jotka esittävät miltä tulevat iPhone 7s -puhelimet voisivat näyttää. Perusmuotoilun arvellaan pysyvän samanlaisena kuin iPhone 7:ssä, mutta takakuoren materiaali on vaihdettu kestävään lasiin. Puhelimen reunoja ympäröi metallinen kehys.

Lasin käyttöä voidaan perustella parilla seikalla. Ensinnäkin radioaallot läpäisevät metallia paremmin radioaaltoja, jolloin puhelimen ulkopintaan ei tarvitse lisätä rumia antennijuovia, kuten alumiinin kohdalla pitää. Lisäksi lasin ansiosta puhelimeen on helpompi lisätä tuki langattomalle lataukselle.

iPhone 7s ei välttämättä näytä samalta kuin Dicksonin kuvissa, mutta ne antavat hieman osviittaa tulevan puhelimen ulkonäöstä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
radioaalto (vahvistamaton)

1

"Ensinnäkin radioaallot läpäisevät metallia paremmin radioaaltoja"

Radioaallot läpäisevät radioaaltoja? OK!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja