Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTubesta tuli chat-palvelu – Näin keskustelet videoista kavereiden kanssa

Manu Pitkänen

YouTubesta tuli chat-palvelu – Näin keskustelet videoista kavereiden kanssa
Verkkopalveluiden kehitys näyttäisi ohjautuvan aina tiettyyn suuntaan niiden luonteesta riippumatta: ajan myötä niistä kehittyy jonkinlainen viestintäkanava ihmisten välille.

YouTubelle on käynyt juuri näin. Vaikka videoita on voinut kommentoida jo vuosia, niin nettivideopalvelussa ei ole kuitenkaan voinut jakaa videolinkkejä omille kontakteilleen. Nyt julkaistun päivityksen myötä tämäkin onnistuu sekä Android- että iOS-käyttäjillä. Ystävät voivat myös käydä keskinäisiä keskusteluita videoista, joten enää niitä ei tarvitse jakaa WhatsAppissa tai Messengerissä tuttaville.

Ominaisuutta on testattu vuodesta 2016 lähtien ja tämän vuoden alussa sitä kokeiltiin laajemmin Kanadassa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.