Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon GO uudistuu - ainoastaan kutsutuille tarkoitetut taistelut saapuvat

Petteri Pyyny

Pokemon GO uudistuu - ainoastaan kutsutuille tarkoitetut taistelut saapuvat
Pokemon GO uudistaa ns. raidien toimintaa ja peliin saapuvat rajatut raidit (exclusive raid). Raidit ovat taisteluja, joissa useat pelaajat liittoutuvat keskenään kaataakseen jonkin pelin legendaarisista, vahvoista Pokemoneista.

Aiemmin nämä legendaariset taistelut ovat olleet kaikille saatavilla, mutta uuden legendaarisen pokemonin, Mewtwon saapumisen myötä systeemi muuttuu. Nyt raideihin pääsevät osallistumaan ainoastaan kutsun saavat pelaajat. Kutsun voivat saada ainoastaan pelaajat, jotka ovat aiemmin osallistuneet kyseisessä paikassa olleisiin alemman tason raid-taisteluihin. Kutsu lähetetään pelaajille hyvissä ajoin etukäteen, mutta sen saavat vain ne, jotka ovat jo kelpuutettuja taisteluun.

Pelin kehittäjä Niantic kannustaakin siis pelaajia osallistumaan mahdollisimman moniin raid-taisteluihin, jotta kutsu saapuisi, kun kutsun vaativa raid-taistelu ilmaantuu lähistölle.

Samalla vahvistettiin myös se, että jo aiemmin ilmestyneet legendaariset lintu-Pokemonit Articuno, Zapdos, Moltres ja Lugia ovat saatavilla raid-taisteluiden kautta vielä elokuun loppuun asti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja