Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watchiin tulossa merkittävä uudistus – Ulkonäkö ei muutu

Manu Pitkänen

Apple Watchiin tulossa merkittävä uudistus – Ulkonäkö ei muutu
Tänä syksynä Apple esittelee kolmannen sukupolven version Apple Watch -älykellosta, johon on uumoiltu tulevan ensimmäistä kertaa Intelin toimittama LTE-modeemi. Apple-bloggaaja John Gruber on myös esittänyt tietoja, joiden mukaan kellon muotoilukin voisi uudistua.

KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo puoltaa Bloombergin tietoja LTE-modeemista, mutta selventää tavallisen Wi-Fi-mallinkin olevan tulossa saataville. Käyttäjä saa siis itse valita haluaako hankkia itsenäisesti toimivan älykellon vai iPhonen kautta datasiirron hoitavan mallin. Sen sijaan muotoilu tulee Kuon mukaan pysymään samana – tai jos jotakin muutoksia tulee, niin ne eivät ole erityisen näkyviä.

Kellon tarkemmista teknisistä ominaisuuksista ei ole paljastunut tietoja, mutta oletettavasti Apple on kehittänyt kelloaan varten uuden S3-piiripaketin, joka parantaa älykellon suorituskykyä aiempiin malleihin verrattuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja