Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita

Manu Pitkänen

Kiusallista nettideittaamista? Badoossa voi käydä videopuheluita
Aikoinaan kyseenalaisilla keinoilla käyttäjiä Facebookista kahminut deittipalvelu Badoo on lisännyt sovellukseensa mahdollisuuden käydä videopuheluita "mätsien" kesken.

Ajatuksena on, että Badoossa toisensa löytäneet ihmiset voisivat käydä sovelluksesta käsin videopuheluita toistensa kanssa ja päätellä sen jälkeen onko tarvetta tavata myöhemmin kasvokkain. Deittipalveluihin lisätyillä kuvilla kun on helppo antaa liian positiivinen kuva omasta ulkonäöstä. Badoo noudattaa periaatteessa samaa käyttölogiikkaa kuin Tinderkin. Lisäksi videokeskustelujen avulla välttyy joutumasta catfish-ansaan.

Videosta on tullut lyhyessä ajassa uusi formaatti deittisovelluksissa. Ensimmäisten joukossa Bumble otti käyttöön videoesittelyt ja kesästä lähtien Hingeen on voinut ladata videoklippejä. Badoossa tosin ei voi ladata valmiiksi kuvattuja ja muokattuja videoita, vaan sovellus mahdollistaa ainoastaan reaaliaikaisen videokeskustelun.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.