Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus

Manu Pitkänen

WhatsAppiin tuli Facebookista tuttu ominaisuus
WhatsAppin Oma tila -ominaisuus saa uusia ominaisuuksia, kun Facebook on lisännyt siihen mahdollisuuden luoda värikkäitä tekstimuotoisia tilapäivityksiä.

Alun perin tilapäivitys oli lähinnä yhden rivin ilmoitus omasta tilasta, mutta tämän vuoden alussa mahdollisuus kertoa omasta statuksesta uudistui radikaalisti, kun tehokeinoina pystyi käyttämään myös kuvia ja videoita. Kuvien ja videoiden joukkoon voi jatkossa lisätä myös koko näytön kattavia tekstipäivityksiä, jotka ovat saattaneet tulla tutuksi jo Facebookin puolelta.

WhatsAppin Oma tila -statusta käyttää Facebookin mukaan 250 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Snapchatia käyttää vuorostaan toukokuussa päivitettyjen tietojen mukaan 166 miljoonaa käyttäjää (päivittäiset käyttäjät).

Jatkossa WhatsAppin status-päivityksiä voi selata myös pikaviestipalvelun web-versiossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja