Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin korkea-arvoinen johtaja tuomittiin vankilaan – Viiden vuoden kakku

Manu Pitkänen

Samsungin korkea-arvoinen johtaja tuomittiin vankilaan – Viiden vuoden kakku
Samsungin varapuheenjohtaja Lee Jae-yong on saanut tuomion lahjonnasta ja kavalluksesta. Etelä-Korean oikeus ei päästänyt yhtä maan tärkeintä liikemiestä helpolla, vaan langetti hänelle viiden vuoden vankeustuomion.

Oikeuden mukaan Lee lahjonut Etelä-Korean hallintoa yhteensä 6,4 miljoonalla eurolla, millä on hän on tavoitellut myötämielistä asennoitumista kahden yhtiön fuusioon. Lisäksi Lee jäi kiinni varojen kätkemisestä ulkomaille.

Tapaus on herättänyt Etelä-Koreassa paljon keskustelua. Maan jälleenrakennus Korean sodan jälkeen on tapahtunut muutamien sukuyhtiöiden kautta, mikä on nostanut nämä suvut erittäin vahvaan asemaan. Leen tapaus on herättänyt ajatuksia elinkeinoelämän keskittyneisyydestä sekä sen suhteista vallankäyttäjiin.

Lee on ensimmäisiä korkean profiilin liikemiehiä, joka joutuu vankilaan tekemistään rikoksista. Esimerkiksi Leen isä, Lee Kun-hee (Samsungin puheenjohtaja), on tuomittu kahdesti lahjuksista ja veronkierrosta, mutta hän ei ole koskaan joutunut vankilaan. Jää nähtäväksi miten Leen vankilatuomio vaikuttaa Samsungin toimintaan käytännössä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.