Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosituimmat sovellukset Yhdysvalloissa - Facebook ja Google juhlivat

Petteri Pyyny

Suosituimmat kännykkäsovellukset Jenkeissä - listassa muutama Mitä ihmettä..?-kohta
comScore on julkaissut listan Yhdysvaltain suosituimmista sovelluksista. Listalta löytyy muutama mielenkiintoinen poiminta, mutta muilta osin lista on täydellistä Facebookin ja Googlen dominointia.

Yhdysvaltain markkina poikkeaa monesta eurooppalaisen maan listasta joiltain osin. Maassa Applen osuus on merkittävästi isompi kuin monessa muussa länsimaassa - tilastojen mukaan Applella on yli 40 prosentin markkinaosuus Yhdysvaltain älypuhelimista.

Suosituimmat sovellukset Yhdysvalloissa kesäkuussa 2017
suosituimmat sovellukset Yhdysvalloissa kesäkuussa 2017


Kuten listasta näkyy, Facebookia käyttää 81% älypuhelinkäyttäjistä. Hyvänä kakkosena keikkuu Googlen omistama YouTube 71 prosentin osuudella. Facebookin omistuksessa olevista sovelluksista myös Instagram ja Messenger sijoittuvat top 10 -listalle. Googlen omistamista sovelluksista taas Googlen haku, Google Maps, GMail sekä Androidin sovelluskauppa Google Play löytyvät kaikki listalta.Erikoisimmat havainnot listalla ovat ehdottomasti Facebookin omistaman WhatsAppin puuttuminen listalta sekä Pandoran löytyminen listalta. Pandora on Spotifyn kaltainen musiikkipalvelu, joten sovelluksen keikkuminen Yhdysvaltain top 10-listalla kuvaakin sitä, miten Pandora sai pitkän etumatkan, kun Spotifyn rantautuminen Uuteen Maailmaan kesti aikanaan usean vuoden ajan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.