Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 8:n julkaisu lähestyy – Tätä päivää kannattaa pitää silmällä

Manu Pitkänen

iPhone 8:n julkaisu lähestyy – Tätä päivää kannattaa pitää silmällä
Apple aikoo järjestää lehdistötilaisuuden syyskuun 12. päivänä, kertoo Wall Street Journal. Yhtiön odotetaan esittelevän kyseisessä tapahtumassa tämän syksyn iPhone-malliston, joka on perinteisesti esitelty vuosittain syyskuun puolivälin tienoilla.

Wall Street Journalin lähteet vahvistavat tiedot, joiden mukaan Apple aikoisi esitellä tänä syksynä kolme uutta puhelinmallia. Ensinnäkin Apple julkaisee seuraajat iPhone 7:lle ja iPhone 7 Plussalle, mutta niiden lisäksi parrasvaloihin pääsee täysin uudenlainen puhelinmalli, jolla on tarkoitus kunnioittaa iPhonen 10-vuotista taivalta. Juhlavuosimallissa uumoillaan olevan edge-to-edge-näyttö sekä edistynyt 3D-kasvojentunnistus.

Lehdelle puhuneiden lähteiden mukaan Apple yrittää järjestää lehdistötilaisuuden uuden Apple Park -päämajan alueella sijaitsevassa Steve Jobs Theaterissa. Lehdistötilaisuudesta voisi tulla massiivinen, sillä audiotoriossa on paikat jopa 1000 ihmiselle. Rakennustyöt Apple Parkissa on loppusuoralla, mutta eivät kuitenkaan vielä valmiit. Tämän takia Apple voi vielä päätyä järjestämään tilaisuuden jossakin muualla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.