Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus tarjoaa opiskelijoille oman alennuksen, -10% kaikesta

Matti Vähäkainu

OnePlus tarjoaa opiskelijoille oman alennuksen, -10% kaikesta
OnePlus on kertonut tänään tiedotteessa, että se tarjoaa opiskelijoille tarjouksen, joka kattaa kaikki tilaukset ja tarjoaa kymmenyksen alennuksen. Niinpä OnePlussan omasta verkkokaupasta tilattaessa esimerkiksi uutuuspuhelin OnePlus 5 irtoaa 10 prosenttia edullisemmin.

OnePlussan Student Program koskee n. 20 maata, joihin lukeutuu Suomen lisäksi mm. Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa ja Ruotsi. Opiskelijaksi voi rekisteröityä StudentBeans-palvelun välityksellä.

Tarjous koskee ainoastaan yhtiön verkkokaupasta tehtyjä ostoksia ja siten ei siis esimerkiksi Elisan myyntiä. Tarjous koskee vain yhtä puhelinta, mutta tilaukseen voi lisätä myös muita OnePlus-tuotteita samalla alennuksella.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja