Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esittelee uusia XZ-puhelimia ja niiden kamerateknologiaa videoilla

Puhelinvertailu

Sony esittelee uusia XZ-puhelimia ja niiden kamerateknologiaa videoilla
Sony esitteli tänään uudet Xperia XZ -malliston uutuuspuhelimet. Aiemmin tänä vuonna esitellyn XZ Premium -huippupuhelimen sisarmallit ovat kovin tavanomaisia Android-älypuhelimia, mutta sisältävät kuitenkin jotain erikoista.

Erityisesti Sony on panostanut kameraan, joka tarjoaa niin kutsutun Motion Eye -teknologian, joka parantaa kameroiden liiketunnistusta. Sen avustuksella pystytään myös tekemään kolmiulotteisia malleja kohteen kasvoista ja päästä 3D Creator -ominaisuudella.

Yhtiö onkin esitellyt sekä puhelimia että sen tärkeimpiä ominaisuuksia YouTubessa julkaistuilla videoilla. Oheisilla videoilla nähdään mm. 3D Creatorin tarjoamia mahdollisuuksia sekä Motion Eye -teknologian tarjoamaa Super Slow Motion -hidastuskuvaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja