Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony julkaisi uusia Xperia-puhelimia Motion Eye -kameralla

Matti Vähäkainu

Sony julkaisi uusia Xperia-puhelimia Motion Eye -kameralla
Sony järjesti tänään Berliinin IFA-kuluttajaelektroniikkamessuilla lehdistötilaisuuden, jossa esiteltiin uusia Xperia-älypuhelimia. Sonyn uusi malli Xperia XZ1 sai kaverikseen myös pienemmän Xperia XZ1 Compactin.

Xperia XZ1 sisältää mm. OnePlus 5:stä ja muista huippulaitteista tutun Snapdragon 835 -piirin, 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytön, neljä gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua microSD-muistikortilla laajennettavan tallennustilan sekä 19 megapikselin taka- ja 13 megapikselin etukamerat. Laitteella on kokoa 14 x 73 x 7,4 mm ja painoa 156 grammaa. Kyseessä on siis varsin ohut, mutta painonsa perusteella jämerä laite.

Sony ei ole panostanut tässä mallissa näytön resoluutioon, mutta tarjoaa sen sijaan HDR-tekniikan (High Dynamic Range), joka parantaa värientoistoa. Muihin laitteen erikoisominaisuuksiin lukeutuu Motion Eye -kameratekniikka ja sitä hyödyntävä kasvojen ja pään mallinnuksen mahdollistava 3D Creator -toiminto.

Motion Eye tallentaa Sonyn mukaan "elämän ja liikkeen paremmin kuin mikään muu älypuhelin", joka tarkoittanee käytännössä liikkuvien kohteiden hyvää tallennusta. Kamera tukee myös 960 kuvan sekuntinopeudella tallennettavaa hidastuskuvausta.Ominaisuuksien puolesta Compact -malli on lähes identtinen, mutta on pienempikokoinen ja varustettu 4,6 tuuman HD-näytöllä. Molemmat ovat aiemmin tänä vuonna julkaistun Xperia XZ Premium -mallin sisarmalleja. Yhtiö kutsuu ZX1-mallia lippulaivamalliksi, vaikka se on ominaisuuksien puolesta Premium-mallia heikompi.

Xperia XZ1:n suositushinta on 699 euroa ja Xperia XZ1 Compactin puolestaan 599 euroa. Kummankin mallin myynti alkaa 6. lokakuuta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja