Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta uusi kaksoiskameralla varustettu Moto X4

Puhelinvertailu

Motorolalta uusi kaksoiskameralla varustettu Moto X4
Motorola on esitellyt tänään IFA-messuilla uuden Moto X -laitteen. Kiinalaisjätti Lenovon omistama Motorola paljasti kaksoiskameralla varustetun ja lasikuoriin pakatun Moto X4:n Berliinissä.

Laitteen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuu takaosan 12 ja 8 megapikselin kameroista koostuva kaksoiskamera, mutta Motorolan mukaan puhelin on yhtälailla tyylivalinta.

Laitteesta löytyy 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, 3000 milliampeeritunnin akku ja keskiluokan Snapdragon 630 -piiri. Kaksoiskameran lisäksi selfie-kamerana toimii 16 megapikselin, joka tukee mm. panoraamamoodia. Moto X4 on lisäksi IP68-suojattu, joten se kestää pölyä ja vettä.

Yksi laitteen erikoisimmista piirteistä on mukana tuleva Amazon Alexa -tuki, joka toimii suoraan lukitusruudusta. Moto X4:llä on hintaa noin 449 euroa ja se saapuu myyntiin lokakuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja