Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan särkymättömällä näytöllä varustettu Moto Z2 Force saapuu Suomeen

Puhelinvertailu

Motorolan särkymättömällä näytöllä varustettu Moto Z2 Force saapuu Suomeen
Motorola on kertonut IFA-messuilla sen Moto Z2 Force Editionin saapumisesta myyntiin Euroopassa. Yhtiön lippulaivamalli on varustettu muun muassa lähes särkymättömällä näytöllä sekä Moto Mods -tuella.

5,5 tuuman QHD-näytöllä ja Snapdragon 835 -piirillä varustettu Moto Z2 Force on tekniikkansa puolesta varsin tyypillinen Android-lippulaivamalli, mutta se kestää merkittävästi enemmän iskuja. Yhtiö lupaakin näytön olevan iskuja kestävä, jota moni valmistaja ei voi erityisesti lippulaivamalleistaan sanoa.

Moto Z2 Forcen kuvausominaisuuksiin kuuluu 12 megapikselin kaksoiskamerat, joista toinen on varustettu, esimerkiksi Huawein tapaan, mustavalkosensorilla. Etukameralla saa puolestaan otettua 16 megapikselin selfie-kuvia.

Tietysti Z-sarjan laitteena Z2 Forcen erottaa kilpailijoistaan Moto Mods -tuki, joka tarkoittaa, että laitteeseen saa kytkettyä helposti Motorolan lisälaitteita. Näistä yksi on eilen esitelty 360 asteen kamera.

Molemmat saapuvat myyntiin lokakuussa. Moto Z2 Forcella on hintaa 799 euroa ja kameralisälaitteella 279 euroa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.