Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein suurikokoinen Mate 10 esitellään lokakuussa uudella huippupiirillä

Puhelinvertailu

Huawein suurikokoinen Mate 10 esitellään lokakuussa uudella huippupiirillä
Huawei on paljastanut IFA-messuilla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että sen tuleva isokokoinen huippulaite Mate 10 saapuu lokakuussa. Uuden Kirin 970 -piirin julkistuksen yhteydessä paljastettu laite sisältää tietysti myös uuden huipputason järjestelmäpiirin.

Kaikkea ei tietysti paljastettu tässä vaiheessa tulevasta puhlettikokoluokan lippulaivamallistosta. Kirin 970 -piiri kuitenkin kertoo jo itsessään, että suorituskykyä pitäisi piisata ja kamerakin on Huawein mukaan enemmän kuin kilpailukykyinen. Lisäksi aiempien tietojen mukaan (oheinen kuva) laitteissa on kaksoiskamera ja kertoipa Huawei myös, että laitteiden näytöt ovat reunuksia nipistävää mallia.

Huawei Mate 10 esitellään 16. lokakuuta ja tapahtuman paikkana on Saksan München. Laitteesta tulee kaksi eri versiota, jotka ovat perus Mate 10 sekä paremmin varusteltu Mate 10 Pro. Pro-mallista löytyy todennäköisesti QHD-näyttö, kun tavallisessa versiossa luotetaan Full HD -resoluutioon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.