Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n vasta julkistama huippupuhelin esitellään kattavasti videoilla

Puhelinvertailu

LG:n vasta julkistama huippupuhelin esitellään kattavasti videoilla
LG esitteli IFA-messujen yhteydessä pari päivää sitten uuden LG V30 -älypuhelimen. V-sarjan huippupuhelimille tavanomaisesti se kasaa yhteen pakettiin kaiken LG:n mobiiliosaamisen, mutta tällä kertaa tarjolla ei ole juurikaan erikoisratkaisuja.

Kuuden tuuman lähes kehyksettömällä ja korkean QHD-resoluution P-OLED-näytöllä varustettu V30 sisältää mm. Snapdragon 835 -piirin, 16 megapikselin kaksoiskamerat, neljä gigaa RAM-muistia, laajennettavan 64/128 gigatavun tallennustilan sekä pölyn ja vedenkestävän (IP68-luokitus) 7,3 millimetrin ohuen metallia ja lasia yhdistävän designin.

V30 ei tarjoa edeltäjien tapaan esimerkiksi vaihdettavaa akkua tai toista näyttöä, mutta korealaisyhtiö on edelleen panostanut paljon kameraan. Se paljastuu myös YouTubessa julkaistuista virallisista esittelivideoista. Oheisilla videoilla esitelläänkin siis erityisesti laitteen kameran kykyjä, mutta myös mm. designia ja kokonaisen viiden minuutin verran laitteen käyttöliittymää.

LG V30 saapuu myyntiin lokakuussa 900 euron hintaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.