Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple aloittaa uusien iPhone-mallien ennakkotilaukset ensi viikon perjantaina?

Puhelinvertailu

Apple aloittaa uusien iPhone-mallien ennakkotilaukset ensi viikon perjantaina?
Apple esittelee ensi viikon tiistaina todennäköisesti kolme uutta iPhone-älypuhelinmallia. Laitteet, joita huhuissa ja vuodoissa on kutsuttu nimillä iPhone 7s, iPhone 7s Plus sekä iPhone 8, saapuvat arvioiden mukaan myyntiin Applelle tyypillisessä aikataulussa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Applen uusien laitteiden ennakkomyynti alkaa saman viikon perjantaina, joka on 15. päivä syyskuuta. Saksasta vuotaneiden tietojen mukaan tämän lisäksi uusien iPhone-mallien varsinainen myynti alkaa myös odotetusti.

Myyntipäivä on perinteisesti ollut viikko ennakkomyyntipäivästä, joten tässä tapauksessa se tarkoittaa kahden viikon päästä perjantaita eli 22. syyskuuta.

Viimeisten kuukausien aikana huhuissa on kerrottu Applen ongelmista erityisesti arvokkaamman iPhone 8 -mallin valmistuksen kanssa. Esimerkiksi näytön hitaiden toimituksien takia jotkut ovat arvioineet, että Apple myöhästyisi laitteen julkaisun kanssa.Tässä vaiheessa mikään Applen toiminnassa ei kuitenkaan viittaa viivästyksiin, mutta tietysti ne ovat edelleen mahdollisia. Silloin ennakkomyynti- ja julkaisupäivät koskisivat ainoastaan iPhone 7s -malleja.

Tietysti Saksasta saapuvat tiedot voivat olla myös täysin väärässä, jolloin Apple poikkeaisi heille tavanomaisesta julkaisuaikataulusta. Vaikka se olisi poikkeuksellista, niin ei kuitenkaan täysin ennenkuulumatonta. Applen aikataulu on poikennut hieman mm. 2013 ja 2015 syksyinä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja