Samsungin uusi palkkio-ohjelma tarjoaa jopa 200 000 dollaria tietoturva-aukon löytämisestä

Matti Robinson

Samsungin uusi palkkio-ohjelma tarjoaa jopa 200 000 dollaria tietoturva-aukon löytämisestä
Samsung on aloittanut uuden palkkio-ohjelman, jonka tarkoituksena on aktivoida käyttäjiä ja yhteisön jäseniä löytämään ongelmia yhtiön laitteiden ohjelmistosta. Uusi Mobile Security Rewards Program, eli vapaasti suomennettuna mobiililaitteiden tietoturvan palkkio-ohjelma, tarjoaa parhaimmillaan jopa 200 000 dollarin kannusteen.

Ohjelma kattaa kaikkiaan 38 eri mobiililaitetta vuodesta 2015 tähän päivään asti, joihin lukeutuu mm. Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A ja Galaxy Tab -sarjat.

Mukana on tietysti kaikenlaista ohjelmistoa yksinkertaisemmista Android-muunnoksista kokonaisvaltaisiin ohjelmistoihin, kuten Bixby tai Samsung Pay.

Jotta voisit ottaa osaa rahapalkinnoilla varustettuun hakkerointiin, niin osanottajan tulee todistaa konseptiasteella kyseisen laitteen tai palvelun viimeisimmän ohjelmistoversion tietoturva-aukon hyväksikäyttö.

Samsung vaatii tietoturva-aukolta muun muassa, että läpäiseminen onnistuu ilman fyysistä yhteyttä eli sellaiset ongelmat, jotka voivat ilmetä, vaikka laite ei koskaan pääsisi vääriin käsiin. Tämän lisäksi aukon tulee löytyä ainoastaan Samsungin laitteista, ei yleisemmin Android-laitteista.Luonnollisesti aukoista ei tule julkistaa tietoa ennen kuin Samsung on ollut aikaa tehdä tarvittavat tutkimukset ja mahdolliset korjaukset.

Vaikka ongelma löytyy Samsungin palvelusta ja laitteesta, niin aivan 200 000 dollarin palkkioon ei välttämättä kuitenkaan päästä. Samsungin mukaan rahapalkkiot alkavat 200 dollarista ja päättyvät mainittuun viidennesmiljoonaan. Palkkio määräytyy tietoturvaan kohdistuvan vaaran vakavuuden mukaan.Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -43%

Oppo Reno 7 4G
701 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1229 €

Oppo A74 – hinta laskenut -33%

Oppo A74
362 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e
504 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.