Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljastaa: Google ei saakaan uusiin puhelimiin haluttua huippusuoritinta

Puhelinvertailu

Vuoto paljastaa: Google ei saakaan uusiin puhelimiin haluttua huippusuoritinta
Googlelta odotetaan syksyllä, iPhone-julkistusten jälkeen, uusia Pixel-puhelimia. Todennäköisesti tälläkin kertaa tulossa on kaksi mallia, joista pienempi on HTC:n ja suurempi LG:n käsialaa.

Laitteiden tekniikasta on huhuttu (ja kuvia, kuten ohessa, on jo vuotanut) jo melkoisesti, ja esimerkiksi järjestelmäpiirin kohtalosta on käyty keskustelua. Aiempien tietojen mukaan Googlen Pixel 2 XL-sisarmallineen olisi ensimmäinen markkinoille saapuva Snapdragon 836 -piirillä varustettu älypuhelin, mutta luottovuotaja Evan Blassillä on ollut huonoja uutisia.

Blassin mukaan Qualcomm on myöhästymässä uuden huippupiirin valmistuksen osalta. Twitterin @evleaksinä tunnettu vuotaja kertoo, että Snapdragon 836 viivästyy ensi vuoteen ja Google joutuu tyytymään tämän hetken parhaaseen vaihtoehtoon eli mm. Galaxy-huippulaitteiden jenkkiversiosta ja OnePlus 5 -puhelimesta löytyvään Snapdragon 835 -piiriin.

Toki kyseessä on edelleen huipputason piiri, jonka suorituskyky tuskin jättää ketään kylmäksi. Erityisesti Googlen omien puhelinten optimointi on sitä tasoa, että nopeus on varmasti kohdillaan. On kuitenkin selvää, että Google tarjoaisi mielummin ensimmäisen 836-puhelimen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja