Vuoto paljastaa: Google ei saakaan uusiin puhelimiin haluttua huippusuoritinta

Puhelinvertailu

Vuoto paljastaa: Google ei saakaan uusiin puhelimiin haluttua huippusuoritinta
Googlelta odotetaan syksyllä, iPhone-julkistusten jälkeen, uusia Pixel-puhelimia. Todennäköisesti tälläkin kertaa tulossa on kaksi mallia, joista pienempi on HTC:n ja suurempi LG:n käsialaa.

Laitteiden tekniikasta on huhuttu (ja kuvia, kuten ohessa, on jo vuotanut) jo melkoisesti, ja esimerkiksi järjestelmäpiirin kohtalosta on käyty keskustelua. Aiempien tietojen mukaan Googlen Pixel 2 XL-sisarmallineen olisi ensimmäinen markkinoille saapuva Snapdragon 836 -piirillä varustettu älypuhelin, mutta luottovuotaja Evan Blassillä on ollut huonoja uutisia.

Blassin mukaan Qualcomm on myöhästymässä uuden huippupiirin valmistuksen osalta. Twitterin @evleaksinä tunnettu vuotaja kertoo, että Snapdragon 836 viivästyy ensi vuoteen ja Google joutuu tyytymään tämän hetken parhaaseen vaihtoehtoon eli mm. Galaxy-huippulaitteiden jenkkiversiosta ja OnePlus 5 -puhelimesta löytyvään Snapdragon 835 -piiriin.

Toki kyseessä on edelleen huipputason piiri, jonka suorituskyky tuskin jättää ketään kylmäksi. Erityisesti Googlen omien puhelinten optimointi on sitä tasoa, että nopeus on varmasti kohdillaan. On kuitenkin selvää, että Google tarjoaisi mielummin ensimmäisen 836-puhelimen.







Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.